OCEAN LIQUID
| İçeriği | % W/W | 
| Organik Madde | % 14 | 
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 2 | 
| Alginik Asit | % 0,4 | 
| EC | 11,4 (dS/m) | 
| PH | 9 - 11 | 
 
                                | İçeriği | % W/W | 
| Organik Madde | % 14 | 
| Suda Çözünür Potasyum Oksit (K2O) | % 2 | 
| Alginik Asit | % 0,4 | 
| EC | 11,4 (dS/m) | 
| PH | 9 - 11 | 
 
                                | Bitkiler Uygulama Şekli ve Zamanı Yapraktan Topraktan Uygulama Uygulama (100 LT su) (Dekar) | |||
| Hıyar, Biber, Patlıcan, Kabak, Fasulye, Bezelye, Domates | 1. uygulama çiçek döneminde, | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama ilk uygulamadan sonra 15-20 gün arayla 3 defa uygulanır. | |||
| Maydanoz, Marul, Lahana, Havuç, Karnabahar, Soğan, Pırasa | 1. uygulama 5-6 yapraklı iken, | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama ise ilk uygulamadan 2-3 hafta sonra uygulanır. | |||
| 
 Pancar | İlk uygulama 3-5 yapraklı iken | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama ise ilkinden 2 hafta sonra | |||
| 
 Patates | 1. uygulama çiçek öncesi, | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama ise çiçekten 3 hafta sonra uygulanır. | |||
| 
 Kavun, Karpuz | 1. uygulama yan kol oluşumunda, | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama ilk meyve oluşumunda | |||
| 3. uygulama ikinci atımdan 15-20 gün sonra uygulanır. | |||
| 
 Pamuk | İlk uygulama tarak başlangıcında, | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama çiçek öncesi, | |||
| 3. uygulama koza oluşumundan sonra uygulanır. | |||
| 
 Narenciye, Limon, Portakal, Mandalina | 1. uygulama çiçek öncesi, | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama meyve oluştuktan sonra, | |||
| 3. uygulama ise meyveler ceviz büyüklüğünde iken uygulama yapılır. | |||
| Elma, Armut, Erik, Kayısı, Şeftali, Kiraz, Vişne | İlk uygulama çiçek sonrası, | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama ise birinci uygulamadan 15-20 gün sonra tatbik edilir. | |||
| 
 Muz | 1. uygulama mayıs ayı ortasında, | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama ise 4-6 hafta arayla 2 defa uygulanır. | |||
| 
 Çilek, Ahududu | 1. uygulama çiçek öncesi | 
 150-200 cc | 
 1 lt | 
| 2. uygulama ise birinci uygulamadan sonra 15 gün arayla 2 defa tatbik edilir. | |||
| Buğday, Arpa, Çeltik, Yulaf | Kardeşlenme döneminde uygulama yapılır. | 150-200 cc | 1 lt | 
| 
 Zeytin, Fındık, Ceviz | İlk uygulama çiçek öncesi, | 
 150-200cc | 
 1 lt | 
| 2. ise meyve tutumunda uygulanır. | |||
| Çiçeklikte | Bitkinin her devresinde 15 gün arayla uygulama yapılabilir. | 150-200cc | 1 lt |